Arxiu mensual: març de 2016

Nova màquina: Fatal Fury

Aquest matí he enviat una màquina a Benifassà, a Castelló. La màquina porta unes arts de Fatal Fury, i incorpora un moneder en el lateral. Com a moneder porta un S-818. És increïble la poca documentació amb què ve, tot en xinès. He tingut molt mala sort amb aquest moneder, doncs se’m va espatllar. Per sort, enganxant un microinterruptor he pogut recuperar la funcionalitat bàsica: les monedes més grans de 1 euro (2 euros, 50 cèntims), no entren en el sistema; les més petites en diàmetre sí que entren (i quasi sempre se’n van per un costat i no activen el microinterruptor). Per tant, he salvat els 26 euros que valia.

Construint aquesta màquina (he trigat unes dues setmanes) he perfeccionat algun procediment, i he tingut idees per millorar la propera màquina que faci. I és que sempre hi ha coses a millorar.

Construint un cocktail arcade

Doncs m’he decidit a construir un cocktail. Com que és el primer, m’ho prenc com una prova. El moble haurà de funcionar com a tauleta de tele, i li ficaré un vidre per sobre. Muntaré una pantalla de 15”. Els mandos quedaran una mica amagats sota de la fusta, però han de ser fàcilment accessibles. La CPO del jugador 1 tindrà els botons de Escape, Player 1, Player 2, Coin, i tres botons per jugar, a més a més del joystick. En canvi, el jugador 2 només tindrà tres botons per jugar i el joystick.

Aquests dies estic classificant els jocs de MAME que tenen opció de cocktail. N’hi ha tant de verticals com horitzontals. Els estic classificant un per un, i encara que és molt entretingut, realment val la pena fer-ho així doncs algunes rom no tenen ben implementada l’opció de cocktail, o bé s’ha de canviar la configuració dels botons.

Hi ha moltes coses encara per decidir: com ficar les potes de la tauleta, la decoració final, com faig l’àudio… A veure com quedarà.