Construint un cocktail arcade

Doncs m’he decidit a construir un cocktail. Com que és el primer, m’ho prenc com una prova. El moble haurà de funcionar com a tauleta de tele, i li ficaré un vidre per sobre. Muntaré una pantalla de 15”. Els mandos quedaran una mica amagats sota de la fusta, però han de ser fàcilment accessibles. La CPO del jugador 1 tindrà els botons de Escape, Player 1, Player 2, Coin, i tres botons per jugar, a més a més del joystick. En canvi, el jugador 2 només tindrà tres botons per jugar i el joystick.

Aquests dies estic classificant els jocs de MAME que tenen opció de cocktail. N’hi ha tant de verticals com horitzontals. Els estic classificant un per un, i encara que és molt entretingut, realment val la pena fer-ho així doncs algunes rom no tenen ben implementada l’opció de cocktail, o bé s’ha de canviar la configuració dels botons.

Hi ha moltes coses encara per decidir: com ficar les potes de la tauleta, la decoració final, com faig l’àudio… A veure com quedarà.