Arxiu mensual: desembre de 2019

Recull de projectes Aumentame EDU 2018

En el següent enllaç es recullen un seguit d’experiències educatives relacionades amb la RA i RV. M’ha interessat el concepte de Joc Seriós, i he fet la presentació amb l’eina genial.ly sobre aquesta experiència educativa.

Quan acabi el curs, amb una mica de calma, vull llegir-me tot aquest pdf, perquè crec que em donarà una visió més general sobre les possibilitats de la RA i RV a l’aula.

Curs Realitat Virtual a l’Aula. Programació d’una unitat didàctica

Ja estem acabant el curs de Realitat Virtual a l’Aula. He hagut de programar una unitat didàctica per fer-la a classe, i he aprofitat la feina que he estat fent aquest trimestre sobre la programació amb OpenStreetMap.

Els meus alumnes de Javascript fan aplicacions web. El tema és: es pot considerar una aplicació web com a Realitat Augmentada? Creiem que sí, tot és combinar elements de realitat virtual amb elements reals, com ara fotos.

He dissenyat una programació didàctica que es pot realitzar a la UF2 del mòdul 06 de DAW (Javascript). Es tracta de fer una aplicació web que, partint de la solució del Problema del Viatjant de Comerç, serveix per conèixer els arbres singulars de Barcelona seguint una ruta òptima. Tot això amenitzat amb una aplicació web suficientment atractiva.

50 anys

Doncs aquí estem, 50 tacos. I a més al setembre aquest bloc va complir 10 anys, un altre aniversari. A ningú li interessa, però tant se val, jo vaig escrivint, jo vaig a la meva i sempre aprenent.