Arxiu mensual: abril de 2010

Book: Programming Interactivity

programming_interactivity

Aquests dies estic llegint el llibre escrit per Joshua Noble i publicat per O’Reilly Media. El títol complet: Programming Interactivity. A Designer’s Guide to Processing, Arduino, and openFrameworks.

És un llibre de lectura obligatòria per als artistes que vulguin posar interactivitat en les seves instal·lacions. La idea que persegueix el llibre és que la programació i l’electrònica són ciències que poden ser apreses pels artistes que no tinguin coneixements previs en aquestes àrees.

Fes coses interessants. Si ets un dissenyador o un artista sense molts coneixements de programació, aquest llibre t’ensenyarà a treballar amb gràfics 2D i 3D, so, interacció física i circuits electrònics per crear tot tipus d’experiències interessants. Programming Interactivity explica els principiss de programació i enginyeria electrònica, i t’introdueix en tres eines lliures i fàcilment disponibles, creades específicament per a artistes i dissenyadors: Processing, Arduino, i OpenFrameworks.

Project Natal XBOX 360

project_natal

Introduïnt una nova forma de jugar

Natal XBOX 360 és la nova entrega de la consola XBOX 360 (que sortirà a l’estiu del 2010). Per jugar no necessites un controlador com ara un joystick: tu ets el controlador. És una nova i revolucionària manera de jugar. ¿Veus una pilota? Dóna-li una patada, atràpa-la, dóna-li un cop,… Tot el món sap moure els braços, donar patades, moure el cos, parlar,… és la única cosa que necessites per tal que tu i els teus amics us divertiu amb la Natal XBOX. La única experiència necessària és la teva experiència vital.

Mira el trailer de promoció