Book: Programming Interactivity

programming_interactivity

Aquests dies estic llegint el llibre escrit per Joshua Noble i publicat per O’Reilly Media. El títol complet: Programming Interactivity. A Designer’s Guide to Processing, Arduino, and openFrameworks.

És un llibre de lectura obligatòria per als artistes que vulguin posar interactivitat en les seves instal·lacions. La idea que persegueix el llibre és que la programació i l’electrònica són ciències que poden ser apreses pels artistes que no tinguin coneixements previs en aquestes àrees.

Fes coses interessants. Si ets un dissenyador o un artista sense molts coneixements de programació, aquest llibre t’ensenyarà a treballar amb gràfics 2D i 3D, so, interacció física i circuits electrònics per crear tot tipus d’experiències interessants. Programming Interactivity explica els principiss de programació i enginyeria electrònica, i t’introdueix en tres eines lliures i fàcilment disponibles, creades específicament per a artistes i dissenyadors: Processing, Arduino, i OpenFrameworks.