Virtual Pinball coffee table, quasi a punt

virtual pinball componentsJa està bastant acabada la tauleta de centre amb un virtual pinball integrat. Falten quatre coses, testejar bé, i tancar-la. Abans de tancar-la, una foto de com queden els components finalment. Encara falta un altre component: el transformador de la tele. Els altaveus projectaran el so cap a sota, però pel que he vist (més aviat pel que he sentit), el resultat és acceptable. Un altre problema que m’ha sorgit a l´últim moment és que el mando a distància de la tele va per infrarrojos, i el receptor IR queda ben amagat en el frontal. Malauradament la tele que tinc no té per connectar un extensor d’infrarrojos com en tenen d’altres. La solució (potser cutre) serà fer un forat a sota del moble des del qual es pot apuntar amb el mando d’infrarrojos al sensor de la tele.

El tema de les dues fonts d’alimentació crec que ja ho havia comentat. Una és la principal, i la segona és per alimentar només la targeta de video. El problema d’agafar una placa base amb un small form factor és que la seva font d’alimentació no era prou potent, i sobretot que no és compatible quant a connectors amb les fonts d’alimentació estàndar. Com es veu a la foto, la targeta de video és bastant gran comparant-la amb la placa base.