Wolkswagen: art al carrer

Una campanya publicitària de Wolkswagen a Suècia ens mostra un bonic exemple d’art musical al carrer. Sota el lema de La Teoria Divertida suposo que el següent pas serà fer veure que conduir un cotxe Wolkswagen pot ser divertit. El que sí que realment és divertit és la idea: veure com una petita acció de carrer, ni que sigui una campanya de màrketing, pot involucrar a milers de persones i animar-los a pujar per les escales en comptes de per les escales mecàniques. L’anomenen les Escales-Piano. En paraules de la campanya publicitària (www.TheFunTheory.comwww.Rolighetsteorin.se):

Podem fer que més persones pugin les escales a peu fent-ho de manera divertida? Creiem que la manera més fàcil de canviar el comportament de la gent a millor és fer que ho facin amb diversió. Tens alguna idea que utilitzi la diversió per canviar el comportament de la gent?

Sempre m’he imaginat espais públics musicals, places interactives, jocs de música i llum. Fer l’espai públic divertit i humanitzat. Aquí en tenim un exemple bonic. A veure quan puc veure alguna cosa similar a la meva ciutat.

Deixa un comentari