Arcade a la discoteca Cocoa de Mataró

El divendres passat vam llogar màquines arcade a la discoteca Cocoa de Mataró. Va ser una experiència interessant, les màquines van estar enceses des de les 12 fins les 6 del matí. La gent va xal·lar d’allò més amb els jocs clàssics. El públic era de vint-i-pocs, eren d’una altra generació, je, je. Ja ben entrada la nit, algun torrat mamporrejava el joystick amb totes les forces com si fos el canvi de marxes, en fi.

Es poden treure unes quantes conclusions. Per exemple, quan es tracta d’un event com ara aquest, amb poca llum i gent amb poca paciència, de res serveix oferir un catàleg de 1000 jocs i haver d’explicar una vegada i una altra com van els botons. Si amb sis botons ja era prou difícil, costa poc imaginar què passaria amb 9 botons i més jocs i emuladors. En aquest cas, allò simple és el millor.