Avançant en el projecte de la rockola/gramola/jukebox

Estinc fent una caixa de música. Aquest últim mes he estat pensant en el disseny que ha de tenir. M’ha costat bastant de decidir-me en l’amplificador que ha d’integrar la caixa de música. Finalment m’he decidit per un Neusonik NE08. Un cop tinc la pantalla i l’altaveu, ja queda ben definit les dimensions generals que tindrà la caixa de música. La botonera estarà a la zona de baix. Com es veu a la foto, ja tinc fets els 15 forats on s’integraran els mòduls LED que faran els efectes de llum.

Em falta pensar on integraré el moneder electrònic (per posar les monedes de 5 duros), i també altres aspectes de decoració. Però bé, l’important és que ja va prenent forma.

Paral·lelament, estic treballant amb el front-end, crec que està quedant bé, ja penjaré unes captures de pantalla.