Màquina cocktail quasi acabada

L’últim mes he estat fent la màquina cocktail a estones. He tingut un parón bastant llarg doncs mentre esperava els vinils, havia de fer altres feines. Però finalment aquesta setmana acabaré la màquina i ja es pot veure com serà el resultat final. Segur que em donarà molt bones sensacions.

La màquina portarà un vidre gruixut a sobre, de manera que farà la funció de tauleta de la tele, on puguis posar els peus i posar un got de cervesa. Aquesta primera versió té unes dimensions una mica reduïdes. La idea és que les dimensions siguin totalment personalitzades, serà una taula feta a mida.

A part de poder jugar als jocs de MAME en mode cocktail, també es podrà jugar als altres emuladors. A més estrenaré l’emulador openmsx, on hauré integrat uns 100 jocs de la plataforma MSX. Perfecte per als fans d’aquesta plataforma.