Arcade Cocktail enllestit

Finalment aquest matí he acabat la màquina cocktail, que tenia començada d’abans de Setmana Santa. En la foto es pot apreciar la Raspberry Pi; la matriu de resistències que van connectades als pins GPIO; tots els cables que vénen de les botoneres que estan als dos costats; el step-converter de 12V a 5V; el transformador de 12V; l’amplificador de so i altaveus; el cable conversor HDMI-VGA; i el monitor.

Abans de tancar la màquina puc encara connectar un teclat USB per fer les últimes modificacions en el front-end per tal de què els llistats de jocs quedin ben maquetats en aquest monitor de 15″. Amb els cables recollits i fetes les últimes comprovacions, ja puc tancar la tapa de sota, encendre, i provar a jugar al Donkey Kong en mode cocktail. Però clar, jugar tot sol en aquesta màquina és una tonteria. Necessito la Maria o el Pere per fer unes partidetes.

És impossible acabar un projecte del tot. Falta finalment tallar el vidre amb les cantoneres arrodonides, i ja tindré la meva tauleta de centre/cafè/tele cocktail arcade machine.