Projecte: 50 Ways to Play Una Plata d’Enciam

Una Plata d'Enciam

Amb aquest post inaugurem un nou projecte: 50 maneres de tocar Una Plata d’Enciam. Una Plata d’Enciam és una cançó infantil que canten els nens a Catalunya, i que últimament he hagut de cantar molt amb la meva filla. Com que darrerament m’ha interessat les diferents maneres de programar audio i midi en entorns linux, i m’ha interessat la possibilitat de construir instruments musicals nous i noves interfícies home-màquina que produeixin so i música, és per això que vull recopilar i ordenar aquesta informació i produir uns videotutorials per mostrar les diferents possibilitats i tècniques.

Espero poder anar produint els videotutorials amb una certa regularitat. No sé si arribaré a 50 videos, o potser em passaré d’aquest número… és només una intenció, un número indicatiu.

Aquí us deixo amb el primer video, la introducció al projecte i la primera manera de fer sonar aquesta cançó: cantant amb la veu humana (l’instrument perfecte) i tocant amb un instrument (en aquest cas un instrument de vent, una mel·lòdica).

Els videos són en anglès, però sempre es facilitarà la direcció del projecte a la wiki on trobareu la transcripcio del video al català i al castellà, i informació tècnica sobre el projecte.

Wiki: Informació tècnica i transcripció dels videos

Deixa un comentari