Màquina recreativa Big Arcade

Big Arcade

Big Arcade

Ja tinc acabada la nova màquina de peu , que anomenaré Big Arcade. El disseny ve directament d’un client que em va fer la petició (suposo que va trobar les mides per Internet), i realment m’agrada. En aquesta màquina s’ha cuidat uns quants detalls. Concretament, s’ha posat un moneder de Industrias Lorenzo, s’ha cuidat del so, una TV de 21 polzades, vidre protector, i s’ha millorat la col·locació i els acabats de la marquesina.

Quant al monitor, vaig aconseguir una TV de 21”, tot i que malauradament només té una resolució de 640x480px. Tot i que la resolució no és cap meravella, al final m’agrada aquests pixels una mica grossos, i és un consol saber que puc montar màquines amb aquesta resolució. En aquesta ocasió el cable HDMI to VGA no m’ha donat problemes, i això és un gran avanç doncs tinc una pista de per què en anteriors ocasions havia tingut tants problemes amb aquesta mena de cables.

Una altra millora que he fet en aquesta màquina és poder canviar el volum apretant dos botons, una solució totalment software, tant en el front-end com en els emuladors. Aquesta és una solució bona doncs ja no cal accedir al potenciòmetre de l’amplificador de so.

En definitiva, una nova màquina en què he implementat unes quantes millores en la construcció i en els acabats. Una màquina per disfrutar construint-la i jugant-la.

I el video: