OpenStreetMaps a rutesgps.joanillo.org

He actualitzat la web de rutesgps.joanillo.org. Ho tenia amb la API de Google Maps i feia temps que no funcionava degut a que la API KEY havia caducat.

A l’assignatura de Javascript, a l’institut, el curs passat ja no vam fer Google Maps, i només la API de OpenStreetMaps (OSM). Els mapes potser no són tan xulos, però son plenament funcionals, i amb el temps anirà millorant gràcies a la col·laboració de la comunitat.

A més, he començat a editar i col·laborar els mapes de OSM, hi ha molta feina per a la comunitat. Aquests dies m’ha vingut per aqui perquè m’he comprat un GPS de ciclisme, el Bryton Rider 450, que m’està donant molt bons resultats. El dissabte passat vam anar a fer una ruta pel massis del Garraf, des de Garraf fins a Begues, i tornada.

Conclusió: adéu Google Maps, endavant OSM!