Visualización de rutas GPX con Relive. Bagà-Gréixer-Empedrats

El Jordi m’ha comentat aquesta aplicació molt xul·la per visualitzar amb 3D les rutes de bici: relive. Vull mirar en aquest post si és fàcil incrustar el video que es genera de la ruta dins d’una pàgina web com ara és aquest bloc. Doncs sí, és fàcil. El contenidor senzillament és un iframe com quan incrusto un video de Youtube. I d’altra banda es necessita la URL del video. Aquesta url s’aconsegueix mirant el codi font de la pàgina de Relive, i cercar per contentURL. Per exemple:

itemProp=”contentURL” content=”https://www.relive.cc/view/vXOnEkVyQBv/mp4?x-ref=sc”

i obtinc la url:

https://www.relive.cc/view/vXOnEkVyQBv/mp4?x-ref=sc

El resultat és molt espectacular. En aquest cas es tracta d’una excursió que vaig fer el 2013, i la gràcia estava en baixar en bici pels Empedrats. Com que era Setmana Santa i baixava molta aigua de la fosa de neu, va ser una bona aventura. No cal dir que baixar en bici pels Empedrats era impracticable i vaig haver de fer molts equilibris per no mullar-me.