web de Rutes BTT, nova versió (v4)

Fa anys que publico les excursions amb BTT al subdomini rutesgps.joanillo.org.

Tot va començar amb la programació de la API de Google Maps. Més endavant vaig migrar a OpenStreetMap. I durant aquest temps he anat afegint funcionalitats. També, durant aquests anys sempre he fet amb els alumnes pràctiques de geolocalització, en el marc de l’assignatura de Javascript de DAW.

Així que ara he afegit unes quantes funcionalitats més: els videos de Relive; els punts d’interès; icones d’inici i final de ruta; 3 capes de visualització del terreny; aspectes de disseny; etc. Ara, cada cop que afegeixi una ruta, tinc un protocol consistent per tal de no cometre errors.

La passada tardor em vaig comprar un GPS de ciclisme, el Bryton 450E (que està basat en mapes de OpenStreetMaps), i tot i les seves limitacions, li estic treient el màxim profit. I tot plegat no tindria cap sentit si això no es traduís en kilòmetres de bicicleta i disfrutar de la natura.