Curs MOOC ABP-2 (tardor 2022)

Portada organitzadorEl curs passat vam fer el MOOC-1, i aquí estem de nou fent el MOOC-2. En aquesta primera unitat hem de lliurar els organitzadors d’un hipotètic projecte. Com a projecte jo escullo realitzar una pàgina web per a una entitat excursionista. L’objectiu de la web és visualitzar de forma dinàmica i interactiva una excursió, amb explicacions i fotos, de manera que tot plegat ha de ser una experiència visualment rica.
L’organitzador és la primera etapa del plantejament del projecte ABP, i ens hem de posar en el punt de vista de l’alumne, de l’equip de l’alumne, de l’equip docent, de l’entitat col·laboradora (el club excursionista), el col·lectiu final (els excursionistes), i el context docent (l’institut, AMPA).

Aquí va la meva proposta per descarregar i en format pdf: