200 taules de pinball B2S configurades i testejades

He aparcat un temps el projecte de la màquina de dards per dos motius. El primer que estic fent un curs de edx.org d’Intel·ligència Artificial. I després perquè tinc ganes d’acabar un virtual pinball de dues pantalles.

Ja tinc configurades 200 taules de pinball en mode B2S (Backglass to Screen). Això significa que tenim dues pantalles: el playfield (la pantalla principal); i la pantalla que fa de backglass, on hi ha el score i altres efectes visuals. He hagut de transformar totes les taules FS (FullScreen) que tenia a B2S, sempre que hagi estat possible. I he buscat d’altres taules xul·les per arribar a les 200.

La foto que he escollit per il·lustrar el post és la taula Centigrade 37, una taula Gottlieb de 1980 molt xul·la que he descobert.

D’altra banda ja estic construint el moble (ho ensenyaré en els propers posts), i em queda decidir quina taula escolliré per a les arts. També he de resoldre altres aspectes tècnics com el plunger analògic.