Pistons pneumàtics i vàlvules per al whack-a-mole

He fet les primeres proves per la part pneumàtica del whack-a-mole. A vegades comprar a Aliexpress és realment complicat. Volia uns pistons pneumàtics d’una sola acció amb retorn de molla, i he rebut uns pistons de doble acció. El títol del producte i les fotos del producte no concordaven. Crec que al final aquests pistons de doble acció m’aniran bé, tot i que al final necessitaré el doble de solenoides (2 solenoides per pistó, tal com es veu en el video).

El compressor que utilitzo és el més senzill que he trobat. M’ha costat 10e de segona mà, i és bastant sorollós, però faré un bon amortiment del so. Un compressor de més potència i amb calderí seria ideal, però el preu s’incrementaria molt.

Així doncs, el material que es necessita per fer aquesta prova és: compressor, pistó pneumàtic, dos solenoides (vàlvules pneumàtiques), 2 ràcors per als pistons, 4 ràcors per als solenoides, una T, i tubo de 6mm. El següent pas serà la part electrònica: un arduino i els relés per controlar tots els solenoides.

Enllaços: