Vista des del Refugi de Rebost (realitat virtual)

En el curs de Realitat Virtual ens fan fer una petita aplicació de realitat virtual. Entre les diferents propostes, RoundMe sembla ser una opció fàcil i ràpida.

Primer de tot hem de descarregar de Google Maps una fotografia panoràmica, i s’ha de convertir com està explicat en el tutorial en un panorama apte per ser importat a RoundMe.

RoundMe m’ha semblat bastant inestable. De fet, no podia penjar el meu panorama a Public, em donava un error de upload. De fet, vaig fer fins a 4 proves diferents el divendres passat, fins que ho vaig deixar per després del cap de setmana. I la meva sorpresa avui diumenge al vespre és que aquests 4 panorames estan com a Publics. Bueno, en fi…

Com a exemple he trobat una foto del refugi de Rebost (la foto no és meva, sinó que l’he trobat d’algú que l’ha penjada a Google Maps), i des del refugi puc identificar fàcilment unes muntanyes i paisatges que em són molt familiars.