Arxiu de la categoria: Sónar

Sonarmàtica 2010

sonarmatica1
En el marc del SÓNAR 2010 (Festival Internacional de Música Avançada i Art Multimèdia), que es celebra aquests dies a Barcelona, tenim igual que l’any passat, la programació del Sonarmàtica, on diferents artistes que treballen amb robots presenten les seves obres.

Destaquem els projectes que presenta l’Hangar (per exemple, el violí MIDI de Joan Vallvé o Surveillance Cameras de Ricardo Iglesias). També hi ha projectes de la UPC (Universitat Politècnica de Catalunya) i de la UPF (Universitat Pompeu Fabra), i d’altres artitstes,

Molt recomanable l’exposició i les performances. Ara bé la nota negativa: si tens nens al teu càrrec (com és el meu cas), ets jubilat, no tens peles, i altres causístiques no cal que hi vagis. Com cada matí estic amb el Pere (ara farà 10 mesos i és fantàstic passar el matí amb ell). Mai fem res extra i no ens movem del barri. La única llicència que em permeto és anar a fer un cafè a La Nena i, si em deixa, llegeixo una mica el diari. Aquest matí volia anar a veure el Sonarmàticaamb el Pere. Per sort, he trucat no fos cas… La sorpresa és que només pots veure el Sonarmàtica si pagues l’entrada del Sónar de Dia (45€). Per aprofitar al màxim aquesta entrada has de fer un non-stop d’activitats, que segur que són molt interessants, però que una persona amb compromisos familiars no pot afrontar. O imaginem un jubilat de 70 anys que li entusiasmen els robots, però que no té esma de gaudir de tota l’activitat frenètica del Sónar… Així va la cultura en aquest país. Així doncs, pels que poden (preferentment joves sense compromisos familiars i que no els afecti mass la crisi), aquí va la programació de la Sonarmàtica:
http://2010.sonar.es/es/programa-multimedia-sonarmatica.php